گروت بتن

برخی از شرکت ها، متخصصان و مجریان فعال

شرکت بتن شیمی خاتم

شرکت بتن شیمی خاتم

شرکت بتن شیمی خاتم تولید کننده انواع افزودنی های بتن و فرآورده های مصرفی در صنایع مختلف عمرانی،نفت و گاز،پتروشیمی،سد و تونل بوده و تولیدات شرکت دربرگیرنده بالاترین سطح کیفی جهت مصارف عملیات بتنی و موا...

سخت بتن

سخت بتن

شرکت سخت بتن بهین اترک با نام تجاری ALENDER تولید کننده انواع پودر های سخت کننده سطح ( هاردنر خشک پاش ، آرملات و بتن منقش ) انواع افزودنی های بتن مانند الیاف تقویت کننده بتن ، روان کننده بتن ، ژل میکر...

مطالب مفید در زمینه گروت بتن

گروت بتن چه کاربردی دارد ؟

گروت بتن چه کاربردی دارد ؟

گروت بتن شامل : سیمان ، ماسه ،آب و افزودنی ها تشکیل شده است. از گروت ها برای جاهایی که احتیاج به رسیدن بتن به مقاومت بالا و ترمیم کردن ترک ها با عمق زیاد، استفاده می شود.همچنین برای زیر سازی تجهیزات سنگین از گروت استفاده می شود. کاربرد گروت مشابه ملات می عمل میکند.

کاربرد اصلی  گروت برای زیر صفحه ستون ها، ریل ها، نصب ریل ماشین آلات، برینگ پل ها، توصیه می شود.یکی از موادی که در گروت استفاده می شود باعث منبسط شدن شده ومکانی که در آن گروت ریخته شده و قابل دسترسی نیست را کامل پر می کند. گروت سیمانی انبساط کنترل شده ای دارد و هرگز منقبض نمی شود.زمان اجرای گروت آماده حداکثر ۳۰ دقیقه است زیرا موجب کاهش انبساط آن می شود.

یکی از دلایلی که باعث می شود که گروت مقاوت بالایی داشته باشد نسبت پایین اب به سیمان میباشد. یکی از خواص دیگر گروت،سخت شدن در مدت زمان کوتاه ورسیدن به مقاومت نهایی مطلوب میباشد.دانه بندی گروت می بایست طبق استاندارد بوده زیرا دانه بندی درشت باعث دوفازی شدن گروت و دانه بندی ریز باعث افت مقاومت گروت می شود.


 انواع گروت :

۱-گروت منبسط شونده بر پایه سیمان:


گروت سیمانی منبسط شونده با مقاومت اولیه و نهایی بالا و زودرس است که بستگی به دمای آب و هوایی محیط و زمان مصرفی دارد. این ماده بصورت پودر خشک بسته بندی شده، آماده مصرف می باشد و در هنگام ترکیب با آب، دارای خصوصیات انبساط حجمی دو مرحله است. انبساط اولیه گروت حاصل تصعید گازها بوده و هنگامی بوقوع می آید که پودر آن با آب ترکیب شود و به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به طول انجامد. فاز دوم انبساط گروت نیز در اثر واکنش شیمیایی گیرش ملات است که یک یا دو روز بعد از اختلاط ملات آغاز می شود. به منظور حصول انبساط اولیه بهینه باید ملات را پس از اختلاط با آب سریعاً مورد استفاده قرارداد. گروت مخلوط آماده ای از نوع گروت ضد سولفات بوده و دارای سیمان پرتلند ضد سولفات بر طبق نوع و پودر میکروسیلیکا می باشد. 

 

۲-گروت سیمانی با مواد پلیمری :


گروتدارای مقاومت کششی و خمشی بالااستگروتدارای خاصیت آب بند کنندگی مطلوب استگروتدارای خاصیت مقاومت سایشی بالااستگروتدارای پیوند قوی با زیرسازی معدنی استگروتدارای مقاومت بالا در برابر اثر آب شور دریا است .


۳-گروت اپوکسی دوجزیی و یا سه جزیی. گروت آماده منبسط شونده :


گروت اپوکسی شکل پذیر و بدون حلال و شامل ۳ جزء می باشد. گروت اپوکسی دارای رزین اپوکسی، سخت کننده، عمل آورنده آمین و دانه بندی ویژه سیلیسی است. در هنگام مصرف گروت اپوکسی کافیست سه جزء آن با هم مخلوط شوند.

 

نحوه عملکرد گروت :

گروت بعد از قوام و سیال شدن و در حالت معمولی جاری شود. گروت نباید دچار جداشدگی آب و سنگدانه های سیمان از هم شود و ته نشین نشود. گروت نباید دچار جمع شدگی قابل ملاحظه ای شود. گروت باید توان نگهداری آب ملات بتنی و سیمان را داشته باشد. گروت باید در حداقل زمان به مقاومت مطلوبی دست یابد. مجموعه موارد ذکر شده نیازمند همگونی مخلوط، مواد چسباننده و مصالح سنگی و مواد افزودنی باشد. اگر مخلوط گروت در کارگاه ساختمانی ساخته شود و از مصالح سنگی موجود استفاده شود، دانه بندی مناسب در گروت بدست نخواهد آمد و ضمانت لازم نیز امکان پذیر نخواهد بود. 

از گروت مخلوط آماده ایده آلی برای گروت ریزی و گروت کاری استفاده می شود. این نوع گروت های مخلوط آماده تحت شرایط کنترل شده و فرموله شده و از پیش مخلوط شده در کارخانه بسته بندی می شوند. از آنجایی که خصوصیات عملکرد این مواد بطور دقیق مشخص و معلوم است، چنانچه طبق راهنمای سازنده بکار برده شوند و همچنین بطور مناسب مخلوط، تحکیم و عمل آوری شود، نتایج مثبت و رضایت بخشی را خواهید داشت. مهمترین عامل در انتخاب گروت چیست؟ برای یک کاربرد مشخص بستگی به شرایط و خواسته های مورد نیازسرویس، گروت ریزی و یا گروت کاری دارد. هریک از این نوع گروت ها دارای خصوصیات و عملکرد مشخص و منحصر بفردی می باشند که پاسخگوی نیاز خواهند بود.

  • 11 اردیبهشت 1398
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه

گروت بتن چه کاربردی دارد ؟
5 از 1 رای