سمنت پلاست

رزین سنگ مصنوعی

صفحه 1 از 1

مطالب مفید در زمینه سمنت پلاست

سمنت پلاست یا سنگ پلیمری

سمنت پلاست یا سنگ پلیمری

سنگ مصنوعی سمنت پلاست روشی است برای تولید انواع سنگ های مصنوعی، موزاییک های ویبره با کیفیتی به مراتب بالاتر از موزاییک های سنتی ویبره لاستیکی، انواع سنگ های نمای آنتیک، کفپوش و موزائیک های آنتیک نسل جدید و انواع محصولات گرانیتی و مرمریت که بر پایه بتن تقویت شده بوده و در تولید آن از رزین سنگ مصنوعی یا رزین سمنت پلاست استفاده می شود .

سمنت پلاست یا سیمان پلیمر شده نوعی سنگ مصنوعی است که با استفاده از ترکیبات پلیمری و نانو موجب تغییر ساختار مولکولی سیمان و مواد معدنی شده، و با توجه به انجام واکنش های پلیمریزاسیون و تشکیل شبکه زنجیره ای مستحکم در سیمان بوجود می آید این واکنش سبب کریستاله شدن سیمان و تشکیل شبکه بلوری در آن می شود و در نهایت محصول تولید شده به مقاومت فشاری و خمشی حدود ۳ برابر بتن می رسد

همچنین مشخصاتی همچون تراکم بافت مولکولی محصول، پیوستگی سطحی محصول ، خاصیت آب گریزی، افزایش چسبندگی و... را بوجود می آورد. در چنین شرایطی از لحاظ استحکام نسبت به بسیاری از سنگهای طبیعی برتری دارد.

بطور معمول مواد اولیه سمنت پلاست شامل سیمان سفید، پلی استر، ماسه، پودر سنگ، هاردنر و پیگمنت است. این مواد با نسبت معینی با یکدیگر ترکیب شده و  برای قالب گیری آماده می شوند. در مرحله قالب گیری ابتدا در کف قالب رنگ، هاردنر و پلی استر قرار گرفته و سپس ترکیب سایر مواد اولیه ریخته می شوند. فرم دهی در قالب سمنت پلاست به وسیله ویبره انجام می گیرد. به جهت ترکیب کامل و اطمینان از چسبندگی مناسب پلی استر و سیمان، مواد مذکور حدود ۲ تا ۳ روز در قالب نگهداری می شوند. پس از سفت شدن ترکیب مذکور، سمنت پلاست از قالب خارج می گردد.

مزایا و ویژگی های محصول سمنت پلاست :

۱-زیبایی طولانی مدت سمنت پلاست از از نفوذ تیرگی به داخل سنگ مصنوعی جلوگیری میکند به همین دلیل موجب زیبایی طولانی مدت سمنت پلاست میشود.

۲-قابلیت چسبندگی بالا به نسبت سنگ طبیعی

۳-وزن کمتر و جابجایی سریع

۴-نصب آسان

۵-قیمت پایین تر نسبت به سنگ طبیعی

۶-عایق حرارتی

۷-سازگار با انواع آب و هوا

۸-تولید شده در رنگ ها وطرح های مختلف


معایب سمنت پلاست :

۱-استحکام کمتر نسبت به سنگ مصنوعی

۲-مقاومت نسبتا کمتر از سنگ دکوراتیو در برابر شرایط جوی

۳-عمر نسبتا کمتر از سنگ های دکوراتیو و مصنوعی

۴-پایداری متوسط

۵-ثبات رنگ کمتر در برابر تابش مستقیم نور


کاربرد سنگ مصنوعی نانو سمنت پلاست:

۱-انواع کفپوش های آنتیک و موزائیک های متنوع

۲-انواع سنگ نما، آنتیک، بادبر، دکوراتیو در طرح ها و ابعاد گوناگون

۳-انواع سنگ های پله و زیر پله در طرح های مختلف

۴-انواع قرنیز ، جدول، گلدان، مبلمان شهری، شومینه و...

  • 15 مرداد 1397
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه

سمنت پلاست یا سنگ پلیمری
4/3 از 4 رای