کف کاذب

برخی از شرکت ها، متخصصان و مجریان فعال

پوشش ساختمان قضات

پوشش ساختمان قضات

توزیع و اجرای انواع کف پوش و دیوار پوش و سقف فروش انواع رابیتس و توری و ایرانیت و...

گروه معماری آفنداک

گروه معماری آفنداک

گروه معماری آفنداک با بیش از 15 سال فعالیت مستمر در حوزه معماری و دکوراسیون داخلی اقدام به واردات و فروش پارکت لمینیت های اروپایی و با کیفیت نموده است

دانش سرام

دانش سرام

توریع کاشی و سرامیک جهت همکاران و پروژه های ساختمانی از کارخانجات صبا کاشی،کاشی آسیا، پردیس یزد و سیمین... از درب کارخانه عرضه کاشی و سرامیک ارزان با بسته بندی کارتن و شرینگ کامل،در انواع سایزها

بازرگانی تایل استون

بازرگانی تایل استون

فروش کاشی و سرامیک

موزاییک ماهان

موزاییک ماهان

تولید و عرضه انواع قطعات بتنی و فرآورده های سیمانی بصورت استاندارد محصولات متنوع بتنی در واحد های تولیدی این مجموعه به شرح ذیل می باشد: ۱- واحد تولید کفپوش های واش بتن ۲-واحد تولید کفپوش های پلیمری و ...

مطالب مفید در زمینه کف کاذب

کف کاذب چیست و دلایل استفاده از آن

کف کاذب چیست و دلایل استفاده از آن

کف کاذب دارای پایه هایی می باشد که در سازه ها بعنوان کف اصلی استفاده نمی شود. جهت بالا بردن و ارتقاء سطح زمین و یا قسمتی از سازه استفاده شده و روی کف اصلی سازه اجرا می گردد. به منظور پوشاندن کابل ها و همچنین کف نمایشگاه ها و غرفه ها کاربرد فراوانی دارند. در انتخاب بایستی مواردی از جمله مکان مورد نظر، رطوبت فضا، حریق و وزن هایی که روی این کف ها قرار می گیرند را بخوبی بررسی کرد. در حال حاضر در کشورهایی مانند روسیه و چین کف کاذب بیشترین کاربردها را دارد و بعنوان یک متریال ساختمانی شناخته شده مورد استفاده قرار میگیرد.

 

مزایا ی استفاده از کف کاذب :

۱-همگام با پیشرفت های دنیای مدرن امروزی فناوری های ساختمانی درحال پیشرفت میباشند.

۲-سهولت در اجرا و سرعت بالای اجرا

۳-تامین زیرساخت های مدرن، تامین برق، شبکه، تلفن و سیم کشی و کابل کشی و…. نیاز به هزینه و صرف زمان و بکار گیری نیروی انسانی زیاد میباشد

۴-با استفاده از کف کاذب ارتفاع هایی بین ۵ سانتی متر تا ۱۲۰ سانتی متر را میتوان اجرا کرد.

۵-امکان عبور کلیه تاسیسات از زیر کف کاذب، بکار گیری سیستم های هدایت شونده ی گرمایشی و سرمایشی بدون محدودیت یکی از اساسی ترین مزایای استفاده از این سیستم میباشد. 

 

اجزایتشکیل دهنده کف کاذب :

۱- پایه:


 یک ساختار پشتیبانی با قابلیت تنظیم ارتفاع برای کف کاذب. ارتفاع پایه های اندازه فضای خالی بین کف اصلی و کف کاذب را تعیین میکند و همانطور که اشاره شد این ارتفاع با توجه به میزان تجهیزاتی که زیر کف قرار میگیرند بستگی دارد.

۲-میله های استرینگر:


 استرینگر ها با پایه ها یک چهارچوب برای پنل های کف ایجاد میکنند به نحوی که پنل ها برروی این چهارچوب قرار میگیرند و یک ثبات جانبی پیدا میکنند.

۳-پنل : 


سطح رویی سیستم کف کاذب، پنل میباشد و با توجه به جنس پنل ها اسم کف کاذب مشخص میشود.

برروی این پنل ها میتوان با توجه به محیطی که مورد استفاده قرار میگیرند از کف پوش نیز استفاده کرد.در ادامه انواع کف پوش ها را معرفی میکنیم.

نکته قابل توجه و مهم در مورد انواع کف کاذب و انتخاب آن این است که محیط در انتخاب کف کاذب موثر است و نمیتوان هر کف کاذبی را هر محیطی استفاده کرد و همین امر دلیل تنوع در این محصول است.

 

ویژگی های سیستم کف کاذب

پنل های کف کاذب اغلب در ابعاد ۶۰*۶۰ تولید میشوند. این پنل ها ممکن است از یک هسته چوب خورد شده تشکیل شده باشند یا با فولاد دسته بندی شده باشند و یا با پوشش هایی مانند چوب یا سنگ ساخته شده باشند.

برروی بعضی پنل های کف کاذب میتواند حفره های وجود داشته باشد که عمق این حفره ها بین ۲۰ میلی متر تا ۱۲۰ سانتی متر میتواند باشد و در صورت لزوم میتوان عمق این حفره ها را با استفاده از سیستم های خاصی افزایش داد. این مدل را ، کف کاذب سوراخدار نامیده میشود که اغلب در مراکز داده و اتاق سرور برای استفاده از سیستم تهویه هوا در جلوی رک ها استفاده میشود.

ارتفاع سیستم کف قابل دسترسی متغیر است که این ارتفاع با استفاده از پایه ها تنظیم میشود و با توجه به میزان و حجم کابل ها و سایر سرویس هایی که در زیر کف کاذب قرار میگیرند،تعیین میگردد.

این سیستم اجازه می دهد که انعطاف پذیری بالایی در طراحی ساختمان داشته باشیم زیرا این پنل ها قابلیت جابجایی و تعویض دارند و هر زمان که نایاز باشد میتوان آنها را تغییر داد و ظاهر جدیدی را به محیط بخشید.


کابرد:

کف کاذب در اتاق های کنترل، اتاق برق،  اتاق سرور و مراکز داده بیشترین کاربرد را دارد اما از این سیستم علاوه بر محیط های اداری و صنعتی در محیط مسکونی و مراکز خرید و حتی سوپرمارکت ها نیز استفاده می شود.

  • 14 اردیبهشت 1398
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه

کف کاذب چیست و دلایل استفاده از آن
5 از 2 رای