پارتیشن اداری

  • 9 فروردین 1399
  •    
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه
پارتیشن اداری

برای یک کارمند، داشتن حریم خصوصی در ساعات اداری و فضای کاری شخصی‌اش بسیار مورد اهمیت می‌باشد. پارتیشن اداری روشی مدرنیته برای تقسیم‌بندی فضای کاری و مجزا کردن بخش‌هایی از فضای کار برای کارمندان است. برای پارتیشن‌بندی فضای کار می‌توانیم به‌جای استفاده از دیوارهای دائمی، از انواع پارتیشن اداری مثل پارتیشن اداری شیشه‌ای، پارتیشن اداری ام‌دی‌اف، پارتیشن اداری قابل جابجا کردن، پارتیشن اداری نیم شیشه و نیم ام‌دی‌اف و پارتیشن اداری دوجداره، استفاده کنیم که این کار هم قابل‌اعتمادتر و هم مقرون‌به‌صرفه تر می‌باشد.

با نصب این‌گونه پارتیشنهای اداری، می‌توانیم در صورت لزوم و در آینده، هر موقع که تصمیم داشتیم شرکت خود را گسترده‌تر کرده و یا چیدمان آن را تغییر دهیم. نصب پارتیشن اداری مدرن زمان خیلی کمی نیاز دارد و خیلی راحت می‌توان یک شرکت را با پارتیشن اداری، پارتیشن‌بندی کرد. کارمندان وقتی در محیط مخصوص به خودکار کنند، موج مثبت می‌گیرند و درنتیجه کارایی و راندمان کاری آن‌ها افزایش می‌یابد.


مزایای پارتیشن اداری

۱. ایجاد حریم خصوصی

ایجاد جای خصوصی برای کار، اعتمادبه‌نفس فرد را بالا می‌برد و باعث می‌شود که کارمندان نسبت به شرکت، دید مثبتی داشته باشند، چراکه می‌بینند که شرکت برای آن‌ها ارزش قائل شده است.

۲. عدم ایجاد حواس‌پرتی در حین کار

در شرکت، افراد زیادی در قسمت‌های مختلف مشغول به کارند و تداخل کارها باعث حواس‌پرتی می‌شود، درحالی‌که این مشکل با پارتیشن اداری قابل‌حل است.

۳. افزایش راندمان کاری

با اجرای صحیح پارتیشن اداری درجاهای مناسب و ایجاد فضاهای مجزا شده، نسبت به شرکت‌های مشابه بدون پارتیشن اداری، راندمان کاری کارمندان بیشتر است.

۴. حس خوب کار کردن در فضای مخصوص به خود

داشتن فضای خصوصی، این امکان را به کارمندان می‌دهد که مدارک و فایل‌ها را در مکان امنی نزد خود نگه‌دارند. فضای شخصی به آن‌ها این امکان را می‌دهد که تفکر کنند و به ایده‌هایی دست پیدا کنند که نقش تعیین‌کننده در شرکت داشته باشد.


۵. ایجاد جلوه‌ای کاری و حرفه‌ای

برای یک مؤسسه، پارتیشن اداری نه‌تنها به بالا بردن راندمان کاری کارمندان کمک می‌کند، بلکه جلوه‌ای استانداردشده به مؤسسه می‌دهد.

۶. مقرون‌به‌صرفه بودن

پارتیشن اداری در مقایسه با دیوارهای دائمی، بسیار مقرون‌به‌صرفه تر است.

۷. مدیریت آسان

پارتیشن اداری همچنین به مدیریت آسان کمک می‌کند. فراهم کردن فضایی متفاوت برای کارهای مختلف باعث می‌شود که بتوانیم فایل‌ها و سندها را صحیح و سالم درجاهای مخصوص نگهداریم.

۸. ایجاد اتاقی برای جلسه و کنفرانس

جلسه و مکالمات محرمانه، باید در محیطی مجزا از قسمت‌های دیگر برگزار شود. در هر شرکتی وجود چنین اتاقی که با استفاده از پارتیشن اداری از بقیه‌ی فضا مجزا شده باشد و برای جلسات و کنفرانس‌ها استفاده شود، یک الزام و ضرورت به‌حساب می‌آید.


انواع پارتیشن اداری

  1. پارتیشن اداری ام‌دی‌اف
  2. پارتیشن اداری شیشه‌ای
  3. پارتیشن اداری آکوستیک
  4. پارتیشن اداری گچی
  5. پارتیشن اداری مدولار
  6. پارتیشن اداری متحرک
  7. پارتیشن اداری قابل دمونتاژ شدن


انواع پارتیشن ترکیبی اداری


۱. پارتیشن اداری تمام ام‌دی‌اف

این نوع از پارتیشن اداری تنها به‌وسیله ام‌دی‌اف ساخته می‌شود و طراحی آن‌ها به‌گونه‌ای است که نمای ظاهری و فریم بندی‌ها به‌وسیله ام‌دی‌اف انجام می‌گیرد.

۲. پارتیشن اداری آلومینیوم و شیشه

پارتیشن اداری آلومینیوم و شیشه توسط یکی از اولین تولیدکنندگان ایتالیایی در جهان ارائه‌شده است. در ساخت این نوع از پارتیشن اداری از ساختارهای مخصوصی جهت کادربندی و شیشه به‌عنوان یکی از قطعات اصلی پارتیشن اداری استفاده می‌گردد که خود حالت دوجداره بودن را دارا است.


۳. پارتیشن اداری ام‌ دی ‌اف و شیشه

در این نوع از پارتیشن اداری از آلومینیوم به‌عنوان فریم و اسکلت‌بندی اصلی آن ام‌دی‌اف و شیشه به‌عنوان پرکننده‌های سطح استفاده می‌شود. قطر این نوع پارتیشن بسیارکم و در حدود ۴ تا ۶ سانتی‌متر است، عرض و ارتفاع آن‌هم کاملاً نامحدود بسته به محیط، قابل پیاده‌سازی می‌باشد.

۴. پارتیشن اداری آلومینیوم و ام‌دی‌اف

پارتیشن اداری ترکیبی که در ساخت آن از ام‌دی‌اف و آلومینیوم استفاده می‌گردد، نوعی از جداکننده‌های سبک هستند که قابلیت پیاده‌سازی، حمل‌ونقل و تغییرات بسیار بالایی دارند. این نوع از پارتیشن اداری به دلیل استفاده از آلومینیوم که فلزی بسیار سبک، مستحکم و زیباست، بسیار متنوع و جذاب می‌باشد.


پارتیشن اداری
5 از 3 رای