درب ورودی وانواع جنس ها و مزایا ی ان

  • 7 اسفند 1396
  •    
  • نویسنده: نویسنده طراحان سازه
درب ورودی وانواع جنس ها و مزایا ی ان

درب ورودی :

 درب ورودی آپارتمانبا گسترش روز افزون زندگی شهری و سکونت در آپارتمان ها، تعداد خانوارهای زیادی در یک آپارتمان، توجه به مسائل مختلف خانه دارای اهمیت زیادی است. یکی از مهم ترین و ضروری ترین این مسائل، توجه به درب ورودی ساختمان و است،  چرا که انتخاب درب ورودی به دلیل ایمنی و امنیتی از اهمیت زیادی برخوردار است.

درب ورودی ساختمان چیزی نیست که بشود هر زمانی که اراده کردید آنرا تعویض کنید بنابراین باید در انتخاب خود بسیار هوشمندانه عمل کرده و اصلا عجله نکنید. مدل هایی را انتخاب کنید که در صورت ضربه خوردن یا خراب شدن به راحتی قابل ترمیم باشند. از لحاظ سایز و اندازه نیز باید براساس نیازهای خودتان تصمیم گیری کنید، اصولا برای خانه های آپارتمانی درب ورودی بزرگ و در طرح های جدید و مدرن انتخاب می شود و کمتر شاهد درب های کلاسیک آهنی کوچک هستیم.

انتخاب درب ورودی و درب لابی :

برای انتخاب درب ورودی و لابی ساختمان ۶ نکته اساسی و ویژگی مهم مطرح است که عبارتند از :

۱. عایق صوتی و حرارتی

۲. شکل و وزن مناسب

۳. استحکام بالا

۴. مناسب با اقلیم

۵. از نظر امنیت بسیار حائز اهمیت می باشد

۶. مقاوم در برابر رطوبت

درب ورودی ساختمان به صورت کلی به دو دسته تقسیم می گردد :

۱. درب ورودی بیرونی ( لابی )

۲. درب ورودی داخلی

۱. درب ورودی بیرونی :

این درب ها که جزیی از پرطرفدارترین نوع درب ورودی منزل می باشند معمولا در طراحی خود ترکیبی از چوب و سایر مصالح مثل فلز و یا صفحات مات پلکسی را دارند. این نوع درب ها به دلیل طراحی و جزییات ظاهری شان از درب های معمولی گران قیمت تر هستند اما ظاهر چشمگیری به فضای ورودی منزل شما می بخشند و این فضا را به یکی از فضاهای پر اهمیت در فضای داخلی  تبدیل می کند .

 اگر درب ورودی شما مقابل یک پیاده رو یا خیابان شلوغ باز می شود، ممکن است برای اینکه افراد داخل راهرو شما را نبینند پنجره های شفاف زیادی نخواهید در عین اینکه شاید بخواهید نور وارد لابی شود.درب های ترکیبی و پنجره های بالای درب، پنجره های کناری و حتی جام های شیشه بر روی درب در حالی که امنیت را حفظ می کنند به نور هم اجازه ی ورود می دهند. شما هم چنین می توانید از شیشه های بافت دار و سندبلاست استفاده کنید تا به راحتی دید عابرین به داخل را کور کنید.

۱.درب های ورودی چوبی :

 درب چوبی گرچه تقریبا با همه سبک ها به خوبی هماهنگ می شود، اما با ساختمان هایی طراحی شده به کلاسیک، هماهنگی بی نظیری دارد. با این که بسیاری از ساختمان های مدرن از شیشه و آهن برای ساخت درب ورودی شان استفاده می کنند، چوب همواره جایگاه خود را در این سبک نیز حفظ کرده است. دربهای تمام چوبی یا همراه با شیشه، بیشترین استفاده را دارند. علاوه بر رنگ ها و بافت طبیعی چوب، برخی افراد از رنگ های پوششی برای آنها استفاده و جلوه ایی متمایز در بخش ورودی ایجاد می کنند .


۲. درب ورودی MDF :

به صورت خام و یا روکش دار می باشد که در بیشتر موارد در داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد و برای درب ورودی منزل مناسب نمی باشد. این نوع دربها قابلیت  شدن را دارا می باشد و در بسیاری موارد  از روکش های طبیعی جهت زیبایی درب استفاده می گردد که با مبلغی پایین تر از درب ورودی چوبی ارائه می شوند اما از لحاظ امنیتی برای درب ورودی منزل چندان قابلیت استفاده ندارند. سی ان سی


 ۳. درب ورودی هیبریدی :

این درب ها ظاهرا شبیه به درب های چوبی هستند ولی پانل های آنها از ساختار ساندویچی فوم و تخته سه لا تشکیل شده است و همه چیز با روکش چوبی پوشانده شده است. اگر رواق یا تاق نما برای جلوگیری از تابش نور ندارید و هم چنان یک ظاهر چوب مانند برای درب تان می خواهید، درب های هیبریدی گزینه های خوبی هستند. که  می توانند به صورت سفارشی نیز ساخته شوند. عیب این درب ها این است که چون با چوب روکش می شوند، باید هر دو سال یک بار ترمیم شوند. 


۴. درب ورودی پنل دار :

درب ورودی پنل دار بسته به پر یا خالی بودن پنل های داخلی شان قیمت شان متغییر است به طور کلی درب هایی با پنل های تو خالی ارزان قیمت تر از نوع تو پر آن می باشد. درب های پنل دار در مدل های گوناگون از تک پنل تا هشت پنلی در بازار موجود می باشد که معمولا برای سبک ها و بخش های مختلف از انواع آن ها استفاده می شود. 

۲.درب ورودی داخلی :

 انتخاب درب ورودی و درب لابی که اهمیت خاص خود را دارد، نباید از اهمیت بالای انتخاب درب داخلی هم غافل شد. برای انتخاب درب داخلی باید به جنس درب، ظاهر آن، رنگ درب و مخصوصا دکوراسیون داخلی خانه توجه داشت،  چرا که قرار است این درب های داخلی علاوه بر جدا کردن فضاها و تعیین حریم، نقش ویژه ای هم در دکوراسیون داخلی منزل داشته باشند.

درب ورودی یکی از مهمترین اجزای فضای داخلی که در بدو ورود در مقابل چشم ببیننده قرار می گیرد درب ورودی منزل می باشد. درب ساختمان درواقع به جزئی از بنا گفته می شود که برخی فضاهای خالی بین دیوارها را پر می کند و با باز و بسته شدن فضاهای داخلی و خارجی را به هم مربوط می نماید.

درب ورودی خانه علاوه بر اینکه سهم زیادی در زیبایی فضا ی مسکونی دارد به عنوان یک عامل حفاظتی مهم نیز محسوب می شود که باید در کنار انتخاب طرح مناسب حتما به جنس آن نیز توجه داشته باشیم.  به عنوان مثال یک درب چوبی با دوام  نسبت به یک درب  توخالی که از مواد ترکیبی و مصنوعی ساخته شده است قطعا دوام و کیفیت بیشتری را برای مصرف کننده به دنبال خواهد داشت.   

درب های داخلی از نظر جنس به سه دسته تقسیم میشوند :

۱. درب های MDF

۲. درب های HDF

۳. درب های PVC

۱. درب های MDF 

درب mdf دارای تنوع بسیار در طرح و رنگ می باشد و دست مصرف کننده را در انتخاب بهترین و زیبا ترین درب باز میگذارد  .

یکی از عمده دلایلی که باعث شده درب mdf و درب hdf سهم بیشتری از بازار را از آن خود کنند قیمت مناسب آن است که هر قشری را هر توان خریدی میتواند درب mdf خریداری نماید.

مزایا درب MDF 

۱.قیمت مناسب همچنین مقرون به صرفه

۲.مقاوم در برابر ضربه

۳.درای ماندگاری و دوام بالا

۴.دارای تنوع در طرح و رنگ

۵.نصب ساده و آسان


۲.درب های HDF 

یکی از  عوامل موثر قیمت مناسب این درب وکیفیت و دوام بالا این درب یکی از عوامل موثر می باشد که بسیاری از مصرف کنندگان توانایی تامین آن را دارند .

درب hdf به دو شکل خام و رنگ زده عرضه می شود که خام آن باید پس از خرید توسط خود خریدار رنگ آمیزی شود و درب رنگ زده به صورت کامل تحویل مشتری داده میشود و توسط خریداری فقط نصب می شود. درب اچ دی اف معمولا برای اتاق خواب و سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد .

درب hdf دارای استحکام بالایی است و در برابر ضربه بسیار مقاوم است . درب اچ دی اف دارای تنوع رنگ و طرح بندی فراوانی است و کاملا دست مصرف کننده در انتخاب طرح و رنگ باز است و میتواند با خیالی آسوده درب مورد نظر خود را خریداری نماید .


۳.درب های PVC :

اگر درب ام دی اف روکش pvc داشته باشد درب پی وی سی نام گذاری می شود و میتواند خاصیت ضد آبی پیدا کند و محیط های با رطوبت بالا از جمله حمام و دستشویی مورد استفاده قرار بگیرد .

 

درب ورودی وانواع جنس ها و مزایا ی ان
5 از 102 رای